Sol, sommer og hundetræning …

Sol, sommer og hundetræning …
Sommertræning og hygge i Kreds 71

Fra mandag den 2. april 2018 går vi over til sommerens træningstider

Der bliver som vanligt træning mandage og torsdage denne sommer. Og har du har lyst til at træne mere, ja, så kan du altid kigge forbi lørdag, så kan du være heldig, at der er andre på træningspladsen, men husk! der er ikke planlagt træning om lørdagen …

Der er selvfølgelig også mulighed for at træne spor, som aftales fra gang til gang ved træning. Oftest trænes spor inden lydighedstræning på mandage og torsdage. Du kan også altid tjekke vores medlemsside på Facebook.

De faste træningstider bliver således:

 

Mandag  

Kl. 18-19: Ringtræning

Kl. 19-20: Lydighedstræning og holdtræning for hvalpe og færdselshold/familiehund

Kl. 20: C-træning

 

Torsdag

Kl. 19-20: Lydighedstræning (selvtræning)

kl. 20: C-træning