Lidt om regler og leje af klubhus

Billede fra arbejdsdag i kredsen

I Kreds 71 er vi en samling af frivillige personer, som har en passion for vores hund og hundearbejde. Vi har ikke “hushjælp”, så har man brugt service i køkkenet, har hunden pruttet på banen eller har man drukket kaffe af et engangskrus, ja, så rydder man op efter sig.

Altså, vi giver alle en hånd med, når der er brug for det.

Forsvarsarbejde:

Gruppe C træning (forsvarsarbejde) kræver, at der trænes i gruppe A (spor) og gruppe B (lydighed), enten på hold eller fri træning, hvor der sigtes efter deltagelse i prøver. Forsvarsarbejde kræver desuden medlemskab af Schæferhundeklubben for Danmark og en udvidet hundeforsikring.

Forsikring:

Vi kræver, at du har udvidet hundeforsikring for at træne i Kreds 71.

Sportræning:

Der trænes spor, så vidt det er muligt, hele året. Vi har flere medlemmer som dyrker sportræning på et højt niveau og de træner selvfølgelig ofte. Er du interesseret i at komme med, så tjek evt. vores facebookside.

Deltagelse i kredsmesterskab:

KUN hundefører, som er medlem af både Kreds 71 Grenaa og Schæferhundeklubben for Danmark samt betaler træningsgebyr, kan deltage i det årlige kredsmesterskab i Kreds 71.

Leje af klubhus:

Det koster 500,00 kr. at leje klubhuset til et privat arrangement. Hvis du vil høre mere om detaljerne eller leje huset, så kontakt bestyrelsen i Kreds 71.