Et par billeder fra arbejdsdagen

Et par billeder fra arbejdsdagen
Morgenmad inden arbejdsholdet satte i gang

Så blev arbejdsdagen i kredsen overstået – og puha det var en hård omgang! Tusind tak til alle jer som kom og gav en hånd med, det var simpelthen så dejligt, at I gad bruge en fridag på lidt slid og slæb i kredsens tegn.

En masse blev gjort; brænde blev kørt ind, træer fældet og affald samlet, ukrudt fjernet, det lange græs/ukrudt slået, flagstang “næsten” rettet op, køkken og toiletter næsten færdigrengjort – der mangler dog stadig lidt… Men alt i alt kom vi et langt stykke vej. Der kunne godt bruges flere timer, og mon ikke der bliver indkaldt til endnu en dag i kredsens tegn? Vi får se hvad bestyrelsen siger…

Der er blevet lagt lidt billeder ind – der er ikke mange, for der er ikke mange ledige minutter til at lege fotograf, når der skal skures og skrubbes… Tjek billederne her.