Gode næser i Kreds 71 …

Gode næser i Kreds 71 …
Arkivbillede
Kreds 71 ønsker vores medlem

Tina Kristensen og hendes hund Laika

STORT, STORT TIL LYKKE

med den flotte 2. plads ved DCH SPH DM her i weekenden. Det er virkeligt dejligt, når træningen bærer frugt – og især når det ender med at ekvipagen ender på podiet. Tina opnåede 86 point på første dagen og 78 point på anden dagen.
Vi havde dog sendt to deltagere af sted til DM, og Kirsten Nielsen fik 78 point på første dagen, men bestod desværre ikke på anden dagen. Ærgerligt, for faktisk var der kun tre ekvipager som bestod første dag, hvoraf de to var Tina og Kirsten. Flot alligevel – vi er i hvert fald stolte i Kreds 71.
MEN, men, men, men … vi er nu ret sikre på at Kirsten Nielsen kommer stærkt igen, da både hun og Jørgen Damkjær har kvalificeret sig til SPH DM i Schæferhundeklubben og DKK regi. Det bliver spændende at følge.
SPH DM i DKK foregår den 8. og 9. oktober 2016 i Kreds 56, Præstø og SPH DM i Schæferhundeklubben foregår i Nakskov i weekenden den 22. og 23. oktober 2016.