Nu nærmer kredsmesterskabet sig

by fru Klejs
Nu nærmer kredsmesterskabet sig

Vores årlige

KREDSMESTERSKAB

nærmer sig med hastige skridt… I år afholdes det

lørdag den 5. november 

Alle medlemmer fra Kreds 71 kan deltage i kredsmesterskabet, men er der stadig ledige pladser kan udefrakommende selvfølgelig komme og tage en prøve på dagen – dog uden at deltage i kredsmesterskabet. HUSK hvis du vil deltage i kredsmesterskabet, skal du være medlem af både kredsen og hovedklubben. Udefrakommende vil blive skrevet op på venteliste.

 

Når kredsmesterskabet er overstået holder vi

KREDSFEST

i klubhuset med start kl. 18:30, hvor de forskellige vindere fejres. Det plejer at være rigtigt hyggeligt, så kom og vær’ med. Tilmelding skal ske ved enten at skrive sig på opslag i klubhuset eller via Facebook, hvor der er oprettet en “begivenhed” netop til det. Sidste tilmelding er den 22. oktober.